Headlines News :
Home » » Δανία: Το ντέρμπι έχει φαβορί

Δανία: Το ντέρμπι έχει φαβορί

Written By Stoiximatakias on Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011 | 2:32 π.μ.

ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ – ΑΑΡΧΟΥΣ

*Τοπικό ντέρμπι.

ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ: Πολύ καλύτερη της Νόρντζελαντ στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε με 0-1 και έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Χολστ για να διπλασιάσει τα τέρματά της (η μία ήταν δοκάρι). Στο δεύτερο μέρος αντί να μπει με την ίδια φούρια, οπισθοχώρησε και δέχθηκε δύο γκολ σε τρεις επιθέσεις για το τελικό 2-1. Δικαιούταν τουλάχιστον την ισοπαλία, στάθηκε άτυχη στη φάση του δεύτερου γκολ. «Τα κάναμε όλα σωστά, αλλά στο τέλος χάσαμε. Είναι δύσκολο να το καταπιούμε αυτό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε», είπε ο Μπεκ.

Την προσοχή των παικτών του ζήτησε χθες ο Μπεκ, ο οποίος είπε πως «δεν πρέπει να βλέπουμε την Ααρχους ως νεοφώτιστη, αλλά ως μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στη Superligaen που δικαιούται να είναι εδώ. Είχαν ένα διάλειμμα, όμως επέστρεψαν πιο δυνατοί και αυτό το ματς για εμάς είναι κρίσιμο».

Μεγαλύτερη αποστολή απ’ ότι συνήθως πήρε μαζί του ο Μπεκ. Εκτός έμειναν οι σίγουρα τραυματίες Κρίστενσεν (φορ, 0/0) και Μίκελσεν (αρ. μπακ/χαφ, 1/0), αμφίβολος ο πλάγιος μέσος Φλίντα (4/2) που πάντως είναι στην αποστολή.

ΑΑΡΧΟΥΣ: Με μπροστάρη τον βετεράνο Γιόργκενσεν ξεκίνησε ιδανικά το ματς με τη Σοντέρισκε και προηγήθηκε με 0-1 στο 11’. Ισοφαρίστηκε όμως από στημένο στο 41’και μέσα σε τρία λεπτά στις αρχές της επανάληψης έχανε 3-1. Αυτό της έριξε την ψυχολογία, η οποία ανέβηκε με την είσοδο του φορ Λάρσεν, ο οποίος είχε δοκάρι και κάποιες ευκαιρίες για γκολ, χωρίς πάντως η Ααρχους να καταφέρει να επανέλθει.

«Πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε χαζά φάουλ στους αντιπάλους, από τα οποία σκοράρουν. Παίξαμε τέσσερα ματς μέσα σε μικρό διάστημα και αυτό επηρέασε τους παίκτες, ελπίζω με λίγο rotation να το αλλάξω αυτό», είπε ο προπονητής Σόρενσεν. Ο ίδιος δήλωσε προβληματισμένος με την απόδοση του βασικού φορ Γκράουλουντ, ο οποίος μπορεί να ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας πέρσι στη δεύτερη κατηγορία, όμως φέτος δεν έχει σκοράρει καθόλου και μάλιστα έχει γίνει αλλαγή και στα τέσσερα πρώτα ματς του πρωταθλήματος. «Ο Πίτερ δεν μπορεί να σκοράρει και εμάς μας λείπουν τα γκολ του. Ως επιθετικός βοηθάει και σε άλλες πλευρές του ματς, όμως εμείς θέλουμε από εκείνον να σκοράρει και ελπίζω να αλλάξει η κακοδαιμονία του».

Παραμένει τραυματίας ο βασικός Αγγλος στόπερ Χάουαρντ (3/0), μακροχρόνια εκτός ο Γεωργιανός εξτρέμ Ντεβνταριάνι (0/0, λογικά θα είναι έτοιμος σε μία εβδομάδα) και ο συμπατριώτης του χαφ Ντιασαμίτζε (0/0), μοναδική αλλαγή στην αποστολή σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα η απουσία του Βόσνιου νεαρού εξτρέμ Κάπιντζιτς (3/0) που δόθηκε δανεικός στην Φρεντερισία.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ (1): Αμυντικά προβλήματα τώρα στην αρχή για την Ααρχους, η Σίλκεμποργκ δείχνει να παίζει καλύτερα στα παιχνίδια της και ο άσος πληρώνει ικανοποιητικά.

Παραδοσιακά τα ματς των δύο ομάδων έχουν γκολ, σήμερα ελπίζουμε η Σίλκεμποργκ να βάλει ένα παραπάνω. Ο Γκράουλουντ αν δεν σκοράρει και πάλι θα δημιουργήσει προβλήματα στην Ααρχους, που αμυντικά είναι εντελώς αφερέγγυα.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

?max-results=8">Below slider'); document.write("
?max-results="+numposts10+"&orderby=published&alt=json-in-script&callback=showrecentposts10\"><\/script>");
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Sport News-Live Football-Live Stoixima - All Rights Reserved
Template Design by Creating Website Published by Mas Template